Geef jij jouw leven een met glans geslaagd, een povere 6 of misschien wel een onvoldoende?
 
Als jij nu opnieuw zou beginnen, wat zou je Nu onmiddellijk veranderen?
 
Zou je ermee gelukkig zijn in je toekomstige leven?
 

Leef jij echt jouw  Leven Voluit?

Hierover buig ik mij om de paar maanden en zoals je al weet hanteer ik pen en papier, omwille van het gebruik van mijn twee hersenhelften. Waarheid speelt hierin een grote rol, het heeft geen zin het te verbloemen, je houd er alleen jezelf mee voor de gek.
We hebben allemaal de neiging om het voor onszelf wat draaglijker te maken, door ons zelf te paaien met, het is best wel okay, het zou slechter kunnen, zo doezelen we weer langzaam in en hoeven we geen actie te ondernemen…
 

Wat is de andere zijde van jezelf voor de gek houden?

Stel, je bent ongelukkig in je relatie en je zegt constant tegen jezelf, “het is normaal dat er na een tijd sleur komt, das bij iedereen wel zo, misschien valt het bij ons nog goed mee”.
Wat ontzeg jij jezelf?
Je neemt genoegen met een middelmatige relatie, je werkt er niet aan, je maakt geen keuzes, je ontzegt jezelf een relatie waar je van gaat stralen, een relatie die het beste langs beide zijden naar boven haalt, een relatie die aanvullend is.
Welk signaal geef je hiermee, denk je? Wat kan beter in je huidige relatie?
 

Hoe vergaat het je op werkvlak?

Stel, je hebt een baan, je bent al blij dat je überhaupt een baan hebt, laat staan of je die nu graag doet of niet of dat er veel meer in je zit die naar buiten wil komen, ze brengt wel centjes op de plank iedere maand. Een andere baan gaan zoeken, brengt weer andere consequenties met zich mee en is het dan ook zoveel beter? Je bent hier wederom genoegen aan het nemen met een baan die zorgt dat je kunt leven, maar die je niet uitdaagt, die niet je passie en enthousiasme naar boven haalt. Dit alles heeft zeker en vast invloed op jou persoonlijk.
Als jij zou staan poppelen om iedere dag naar je werk te gaan, dan geeft het je energie en voelt het niet als werken. Leef jij je grootste potentieel?
 
Stroomt of stagneert overvloed?
 
Misschien kom je maand na maand net rond en leg je je erbij neer dat er weinig ruimte is voor extra’s. Je zegt jezelf “het is goed, ik mag al blij zijn dat we alles kunnen betalen”.
Jij ontzegt je zoveel mooie uitdagingen, zovele nieuwe ervaringen, enkel en alleen omwille dat je het lef niet hebt om meer overvloed in je leven te gaan manifesteren.
Voel eens wat dit doet met je zelfbeeld, je zelfvertrouwen? Hoe open sta je voor overvloed op alle vlakken?
 

Waar sta je op persoonlijk vlak?

Wat als je niet echt gelukkig bent, wat als je vastloopt, wat als je ingeslapen bent?
Welke onrust leeft in jou, als je niet uitkijkt kan je er nog ziek van gaan worden, die zijn de stille energievreters. Je kan niet blijven jezelf negeren, je lijf zal dit niet pikken, op een dag steekt het de kop op en dan ben je veel verder van huis. 
Je ontzegt jezelf om je gelukkig te voelen. Wat zou voor jou je leven fijner maken, je blijer laten voelen?
 

Ik zie het leven als een dans.

Een dans die jij danst, elke pas ontvouwt zich gaandeweg, het ritme past zich aan naarmate jij je pas verfijnt. Je kan steeds een nieuwe pas uitproberen of aanpassen. Je begint misschien helemaal opnieuw, andere muziek, andere bewegingen, want het mooie aan die dans is dat het jouw leven is, jij mag alles zelf helemaal bepalen, de muziek, het ritme, de beweging, de passen, de keuze is aan jou, jij hebt de volledige vrijheid, je bent het waard, Dans en Leef je Dans!  
 
Het is echt uit je comfortzone om eerlijk naar je leven te kijken, maar geloof mij het is die kritische blik meer dan waard.
 

Wat kan jij doen om Gelukkig je dans te leven!

 
  1. Eerlijkheid naar jezelf toe over hoe gelukkig jij ECHT bent. 
  2. Waar gaat jouw hart van dansen, wat motiveert je, wat maakt je blij, wat geeft je energie? 
  3. Kijk met een kritisch oog hoeveel tijd jij spendeert aan waar jij van gaat stralen. 
  4. Overloop eens de verschillende gebieden in je leven, ( werk, relatie, gezondheid, persoonlijke groei) en pen neer, wat vind je er fijn aan en wat kan beter. 
  5. Actie, doe er echt iets mee, ga de uitdaging aan om van jou leven je gelukkigste leven te maken en daar horen nu eenmaal keuzes voor gemaakt te worden, Just do it! 
  6. Sta even stil bij elke keuze en stel jezelf de vraag: brengt dit mij dichter bij wat ik wens? Is het uit liefde?
 
Het leven is er voor jou, geluk is je geboorterecht, lach, dans en straal in elk moment!
 

 

HARTegroet Veronique

          Benieuwd naar hoe jij meer geluk, vreugde en vrijheid in jouw leven kan brengen?
 
           Wil jij weten hoe jij jouw omstandigheden kan veranderen naar een Happy Life?
             
                     Boek hier je GRATIS gesprek zodat wij kunnen kijken hoe de LifeChange   
                               in jouw leven te brengen, ongeacht de omstandigheden.
                           Want jij bent niet je omstandigheden, alles is mogelijk ook voor jou!
 
               Boek hier je LifeChange gesprek!

0 Comments

Leave a Comment