De eerste stap van onze evoluerende reis naar zien en weten met ons bewustzijn.
Gaan we werken aan de verandering in jouw drie lagere voertuigen: fysiek-emotioneel en mentaal.
 Er zal opschoning plaatsvinden.

Fysiek gaat je behoefte uitgaan naar lichter eten, veranderende slaappatronen én we gaan kijken naar je lichamelijke klachten 
die hun oorsprong kunnen hebben in geestelijke verdichting.
Emotioneel komen trauma's boven, oud verdriet, pijn die vragen om aandacht & onthechting.
Mentaal ga je zien dat oude overtuigingen of vastgeroeste ideeën niet meer werken voor je.
Je levensinvulling,  werk of relatie kloppen misschien niet meer,  zelfs lijkt het er op dat je meer betekenis haalt uit zaken waar je
 eerder bevlogen over was.

Al deze lagere aspecten van onszelf vragen om aandacht & liefde. Ze kunnen niet worden weggedrukt, enkel worden getransformeerd door het licht van onze bewuste aanwezigheid.

Het is bij deze van onschatbare waarde om in je lichaam te blijven, gegrond te zijn en je emoties bestaansrecht te geven.
We gaan onze verstandelijke intelligentie gebruiken om dit proces te begrijpen en te doorzien.

Vertrouw op de evoluerende reis naar een steeds ruimer bewustzijn om steeds liefdevoller en fijner te vibreren.


Dé Vervolmaking van "Onze evoluerende reis naar zien en weten met ons bewustzijn"
We gaan ons losmaken van de identificatie met ons persona (denken-emotie-lichaam) dit zijn instrumenten die we hebben en
niet wat we zijn, we leren hoe ze te gebruiken.

Word je overheerst door je emoties, gaan gedachten vanzelf en identificeer je je met je lichaam.
Of zet je deze instrumenten in om vorm te geven aan de intenties van je hogere zelf!

We gaan onze wereld en onze persoonlijke realiteit bewust vorm leren geven, als scheppende wezens.

Ons zien en weten  voorbij... staat in direct contact met de Bron en kent de hoogste intentie.
Ze weet precies haar bestemming en welke ervaringen ze wil opdoen in dit menselijk leven.

Wanneer de ziel geheel vanuit de Bron door ons menselijk wezen kan stromen, ons fysiek, emotioneel en mentaal lichaam hiervoor kan gebruiken zullen we de overgang maken naar éénwording.

Je gaat verschillende stappen doorlopen doorheen dit proces. 

Zij die het mochten ervaren aan het woord...

Veronique, al een tijdje zocht ik naar een voor mij passende 'vroedvrouw' die mij zou begeleiden in het geboren worden van diverse stukken in mezelf alsook het geboren worden van een nieuwe vorm voor mijn missie...  Vanuit ruimte, vertrouwen en liefdevolle verbinding nam je me mee naar nieuwe horizonten... Ik hou van je gewoonheid, je maakt voor mij het verschil. Je blijft steeds aanwezig gedurende het ganse traject, dat geeft een bijzonder veilig gevoel, jouw woorden zijn puur, zegeven mij rust. Mijn vleugels zijn zoveel krachtiger geworden en ik vlieg op en neer... Zoveel dankbaarheid! Trude P                                                                                                                                                                            


Veronique, in  een paar dagen mijn missie kennen, ik stond er sceptisch tegenover, ik was al zolang zoekend, had al zoveel ondernomen. Maar ik gaf je het voordeel van de twijfel, wat ben ik dankbaar, mijn verwachtingen werden ingelost, mijn zoektocht was eindelijk voorbij. Je doet wat je beloofd. Ik was laaiend enthousiast. De rode draad doorheen mijn leven, de levensveranderende inzichten, zoveel antwoorden brachten mij tot vernieuwde visie wat mij verder helpt in mijn toekomstige situatie. Ik ben eeuwig dankbaar, zoveel mocht ik leren en ontvangen.

Veronique, de tweedaagse is een échte opening naar verandering en klaarheid. Er gebeurt zo enorm veel tijden die paar dagen en het blijft ook nadien doorgaan.Alsof een grote golf in één keer alle rommel uit je leven meeneemt, het doet je even schrikken en naar adem happen. Maar dan merk je heel snel dat je verfrist, gewassen en gelouterd achter blijft met een mooi blank strand voor je echte verhaal vanuit klaarheid en helderheid. Het is een echte 'game changer' voor mij en mijn omgeving, zovele vragen zijn beantwoord en het zet iets in gang die niet meer te stoppen is.

Dag Veronique, we zagen onze dochter angstig en binnenin gebroken vertrekken naar jou toe, we hoopten dat u haar zou helpen, maar dat we zo een stralend kind zagen terugkeren was voor ons onbegrijpelijk. Wat je op die paar uur bij haar hebt veranderd is bewonderenswaardig, we zijn nu een tijdje verder en zien haar alleen maar groeien en stralen, woorden schieten hier tekort, we zijn jou eeuwig dankbaar. Je zei nog, ik werk kort en krachtig, maar niets is minder waar.

         Neem gerust vrijblijvend contact op