Disclaimer & Pricacy

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website verklaart U zich akkoord met onderstaande voorwaarden en condities.

De eigenaar van deze website is 

Zijn, leef je Zijn-Veronique Wittezaele
Jagersdreef 16
3668 Niel-bij-As
Belgie

Gsm: +32(0)498 22 86 16
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0860.626.461 

Wij besteden onze uiterste zorg bij de samenstelling van deze website. Door het verkrijgen van toegang tot deze website, alsmede het hierin vervatte materiaal en informatie, verklaart de gebruiker kennis te hebben genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn.
De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden. 

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, informatie, diensten, produkten, tekst en materiaal van programma, boeken en e-book( Zijn, liefde in eenheid), foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo's zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
Alle eigendomsrechten berusten bij Veronique Wittezaele – Zijn, leef je Zijn- of diens licentiegevers. De informatie op deze website mag uitsluitend door gebruiker zelf worden gebruikt. De gebruiker is het conform voorgenoemde rechten wettelijk niet toegestaan deze informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van de houder(s) van het eigendomsrecht. De gehele inhoud van deze website wordt beschermd door de auteursrechten van Veronique Wittezaele - Zijn, leef je Zijn.

Gelinkte internetwebsites

U kan via deze website in contact komen met derde partijen via links die in deze website zijn opgenomen. U verklaart zich akkoord met het feit dat deze communicatie enkel tussen U en deze derde partij wordt gevoerd en dat Zijn, leef je Zijn, hier geen deel van uitmaakt en dat U Zijn, leef je Zijn niet verantwoordelijk zal stellen mocht deze communicatie tot schade lijden. De website kan links bevatten naar andere websites door derde partijen beheerd. Zijn, leef je Zijn kan geen permanente controle, analyses op deze sites uitoefenen. Het opnemen van deze links betekent niet dat Zijn, leef je Zijn akkoord gaat met de inhoud en Zijn, leef je Zijn vertegenwoordigt onder geen beding deze derde partij.

 Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.

Het verkrijgen van toegang tot en het gebruik maken van andere aan deze website gelinkte internetwebsites vindt op eigen risico plaats; Wij aanvaarden dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid. Wij behouden ons het recht voor om iedere link of informatie op deze website enig moment te wijzigen dan wel te verwijderen.

Geen aansprakelijkheid

Wij spannen ons in om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kan geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Wij kunnen evenmin, hoewel wij er naar zullen streven om deze website permanent beschikbaar te hebben, enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het -tijdelijk – niet beschikbaar zijn van de website.

Nadrukkelijk wijzen wij de gebruiker erop dat bepaalde informatie afkomstig is van externe bronnen. Wij wijzen uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid uit hoofde van niet-nakoming van een overeenkomst, onrechtmatige daad, risicoaansprakelijkheid of enige andere rechtsgrond af, voor alle directe, indirecte, incidentiele, gevolg-, aanvullende en bijzondere schade, alsmede voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit of samenhangt met de toegang tot en het gebruik van deze website, ongeacht of zij zich bewust waren van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.

Privacy Policy - Cookies

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2018

Zijn, leef je Zijn-Veronique Wittezaele hecht enorm veel belang aan de privacy van klanten en bezoekers van onze website.. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons privacy en cookie beleid.

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

Wat we verzamelen

Hoewel de meeste informatie op deze website beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat u om persoonlijke informatie gevraagd wordt, wanneer je bent ingeschreven op de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, aangemeld voor een gratis webinar, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze produkten en/of diensten, zal jouw gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt.  Deze informatie zal enkel gebruikt worden voor doeleinden dit strikt aansluiten bij de dienstverlening van Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn.

Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn kan de volgende informatie verzamelen:

 • Voor en achternaam
 • contact informatie inclusief email adres
 • Telefoonnummer
 • Website
 • Bedrijfsnaam
 • Straat en huisnummer
 • Postcode en woonplaats
 • IP nummer
 • Btw nummer

demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
andere informatie relevant voor enquêtes en aanbiedingen van Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn

Wat we doen met de informatie die we verzamelen

Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn heeft deze informatie nodig om aan uw behoeften te voldoen en een uitstekende service te kunnen aanbieden, in het bijzonder voor de volgende redenen:

Website bezoekers:

 • IP adressen voor het bijhouden van bezoekersstatistieken

Klanten die zich registreren:

 • Voor en achternaam (ter identificatie van de contactpersoon)
 • Naam bedrijf: Ter identificatie klant, onze administratie- wettelijke administratieve verplichtingen
 • E-mailadres: om bevestigingen te sturen van registratie op de website, gemaakte bestellingen, toegang tot documenten te verlenen, toezending factuur, emailnieuwsbrieven indien U zichzelf hebt ingeschreven, of als U een online of offline training, workshop, webinar, retraite of seminar volgt en voor verdere correspondentie.
 • Telefoonnummer: om contact op te nemen bij vragen, klantenonderzoek, afspraak te verplaatsen of annuleren.
 • Gegevens gegenereerd via website: Bestelgeschiedenis, het bijhouden van bestelde en/of gedownloade produkten, voor facturatie en administratie.
 • Factuurgegevens: bestelde produkten en kosten, gegevens voor onze administratie en wettelijke administratieve verplichtingen evenals andere gegevens.
 • Inhoud van correspondentie met de klant of andere personen, waaronder ons Facebookaccount: om met U te corresponderen                                                                                             

Het bijhouden van interne logs
Het verbeteren van de producten en diensten van Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn
Het versturen van nieuwsbrieven en e-mails over speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn denkt dat deze interessant voor u kan zijn.

Het is mogelijk dat Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn u contacteert voor marketinggerichte doeleinden. Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn kan u contacteren via e-mail, telefoon, fax of per gewone post en kan uw informatie gebruiken om de website zodanig aan te passen zodat hij voldoet aan uw interesses.

Jouw Gegevens op zijn.be - leefjezijn.be - VeroniqueWittezaele.com

De persoonlijke informatie die U ons verstrekt, kan worden gebruikt om onze relatie met U te beheren of om de website en aan U gerelateerde diensten aan te passen of te verbeteren. Verder verwerken we uw gegevens ook om uw aankopen correct af te handelen.

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor marketing doeleinden, u promotiemateriaal of mededelingen te sturen met betrekking tot diensten die door ons worden geleverd en waarvan wij denken dat ze interessant kunnen zijn.

Wanneer jij je zelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, aangemeld voor een gratis online webinar, een gratis/of  info avond of middag, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons nog wenst te ontvangen, kan U ten alle tijde uitschrijven door contact met ons op te nemen of op de uitschrijflink te klikken onderaan het emailbericht.

Je mailadres wordt dan dezelfde maand nog uit ons bestand verwijderd en zal niet bewaard worden.

Daarnaast delen wij gegevens die we verkregen via het downloaden, aanvragen van een gratis webinar met facebook om advertentiedoeleindengroepen te maken.

Webshop

Wij gebruiken de door jouw aangeleverde gegevens om bestellingen gemakkelijker te laten verlopen. We verkopen/verstrekken je gegevens niet aan derden. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij de logistiek van de bestelling.

Eventuele Overdracht van gegevens aan derden

Uw gegevens gebruiken wij enkel voor onszelf, echter in de volgende gevallen kan het nodig zijn om uw gegevens door te geven:

 • Websitebeheerder/hosting bedrijven voor het hosten van onze website. 
 • Boekhouder, uw gegevens op de factuur dienen wij door te geven aan onze boekhouder ter verwerking van de wettelijke administratieve doeleinden.
 • Juridische Adviseurs bij een juridisch geschil kunnen wij genoodzaakt worden uw gegevens door te geven om in een juridische procedure te gebruiken. Hierbij worden enkel de noodzakelijke gegevens doorgegeven.
 • Overheidinstanties, mochten we daartoe wettelijk verplicht worden.

Hoe lang houden wij persoonsgegevens bij

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren waarvoor ze zijn ontvangen. Indien U verdere informatie wenst omtrent de exacte termijn, kan U ons steeds contacteren.

Hoe we cookies gebruiken

Een cookie is een klein bestand dat aan uw computer toestemming vraagt om op uw harde schijf geplaatst te worden. Eenmaal u akkoord bent gegaan met de aanvaarding van de cookies, wordt het bestand toegevoegd. Cookies helpen webapplicaties om hun aanbod voor u gebruiksvriendelijker te maken en te personaliseren. Dankzij cookies kunnen wij onze diensten specifiek aan uw noden aanpassen door informatie over uw voorkeuren te onthouden.

Website traffic log cookies

Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn gebruikt website traffic log cookies om te identificeren welke pagina's er bezocht worden/werden. Dit helpt Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn om gegevens te analyseren over website traffic en de website te verbeteren zodat hij aan de noden van de klanten voldoet. Veronique Wittezaele- Zijn gebruikt deze informatie enkel voor statistische analyse, waarna de data uit onze systemen gewist wordt.

Samenvattend kunnen we stellen dat cookies het mogelijk maken een websitebezoek aangenamer te maken door te meten welke pagina's u bezoekt en welke niet. Een cookie geeft op geen enkele manier toegang aan Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn om uw computer of informatie op uw computer te bemachtigen, anders dan degene waarvoor u kiest met Veronique Wittezaele- Zijn te delen. U kan zelf kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste browsers (bvb Google Chrome) zullen automatisch cookies accepteren maar u kan deze setting wijzigen via uw browser settings. Let wel op, dit kan de manier waarop inhoud weergegeven wordt op websites beïnvloeden. 

Google kan een cookie plaatsen als deel van de Analytics dienst. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Social Media Buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten('liken') of delen op sociale netwerken zoals Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest U de privacyverklaring van Facebook( welke regelmatig gewijzigd kunnen worden) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via cookies verwerken.

"De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Cookies in-en uitschakelen of verwijderen

Cookies in of uitschakelen of eventueel verwijderen kan je doen via browserinstellingen. Gebruik de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je het kan doen.

Meer informatie betreffende Cookies

Consumentenbond: "Wat zijn cookies? - Waarvoor dienen cookies? - Cookies verwijderen - cookies uitschakelen "

Uw persoonlijke informatie controleren

U beschikt over recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (bijvoorbeeld kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn, Jagersdreef 16, 3668 Niel-bij-As gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens.

U kan kiezen om het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke informatie te blokkeren.

Indien u reeds toestemming gegeven heeft aan Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden en u wilt dit ongedaan maken, kan u daartoe steeds uw verzoek richten tot Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn via het contactformulier op de website http://www.zijn.be.

Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen, schenken of verhuren aan derde partijen tenzij Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn hiertoe uw uitdrukkelijke toestemming heeft verkregen of indien Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn dit ten gevolge van de wetgeving verplicht is.

Indien u denkt dat de informatie die we van u verzamelen incorrect, incompleet of niet pertinent is, kan u uw gegevens via Veronique Wittezaele- Zijn, leef je Zijn steeds corrigeren mits bewijs van identiteit.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring dateert van 22 mei 2018

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website, seminaries, workshops, trainingen, voordrachten, retraites. Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen of te actualiseren.

Wanneer wij wijzigingen aan deze verklaring openbaar maken, veranderen wij de datum van "de laatste update"  van de verklaring. Bij belangrijke wijzigingen, zullen we dit op onze homepage vermelden. Niettegenstaande raden wij U aan onze privacyverklaring regelmatig door te lezen.

 

Audio productie: Edwin Vermeulen BVGB vzw
Fotografie : Marleen Sahetapy


Design by We Cre8 It