Zijn.be

Bewust-ZIJN Coaching, 
Naar de Oorsprong…
Individueel, Beroepsmatig

  • +32 498228616

Bewust-ZIJN-Center

Veronique Wittezaele

Mijn ervaring met Veronique was een openbaring. Als psycholoog was ik me al vele jaren bewust van de vele verhalen in mijn leven en de theorieën over waarom ik ‘geworden was’ wie ik toen was waren veelvuldig en uitgebreid. Al dit inzicht hielp me echter niet om de stappen te gaan zetten op de weg naar wie ik wilde worden.
Of anders gezegd: de weg naar mezelf terug te vinden. Alle theorieën bestendigen voor mij wie ik was, maar gaven geen inzicht in wie ik in oorsprong ben, welke mijn waarden zijn, welke mijn capaciteiten zijn, waar ik kon groeien.
Elke vezel in mijn lichaam vertelde me dat ik moest gaan groeien, maar ik vond niet hoe.
Tot dat Veronique op mijn pad kwam, ik las haar naam en ik wist, met haar moet ik Spreken!

Zo startte mijn contact met Veronique, haar manier van werken is essentieel verschillend deze van de klassieke psychologie. In plaats van te zoeken naar de oorsprong van het probleem gaat ze samen met jou op zoek naar de oorsprong van jou zijn, van jouw kracht.
Vervolgens begeleid ze je om los te komen van wat je tegen houdt om vanuit die kracht te gaan leven en creëert ze de mogelijkheid om de eerste stappen vanuit jou kracht te gaan zetten.

Dank je wel Veronique, ik kijk uit naar ons verder contact en ontmoetingen.
Myrthe W.

Feedback Tweedaagse: Naar de oorsprong

Jarenlang was ik op zoek naar mijn missie. Na een aantal tevergeefse pogingen kwam Veronique op mijn pad terecht. Ik stond redelijk sceptisch tegenover het feit dat zij dit, samen met mij zou ontdekken op amper twee dagen tijd. Ik gaf haar het voordeel van de twijfel. Op het einde van de tweedaagse waren mijn dankbaarheid en opluchting zo groot omdat deze verwachtingen werden ingelost. Mijn zoektocht was eindelijk voorbij! En over de uitkomst werd ik laaiend enthousiast 😊

Tijdens de tweedaagse ben ik te weten gekomen wat de rode draad is doorheen mijn leven. Hierdoor heb ik alles beter kunnen plaatsen. Door de levensveranderende inzichten heb ik een vernieuwde visie ontwikkelt wat me verder helpt in toekomstige situaties.

Veronique is een fantastische vrouw. Ze staat volledig in haar kracht en straalt dit ook uit. Ze doet wat ze belooft. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor alles wat ik van haar mocht leren. 

– D.M.

Het was de eerste dag verwarrend, ik kon me niet voorstellen dat ik dat zou kunnen, nu ging ik steeds in het verweer en de aanval en ik hield het niet voor mogelijk dat ik dit allemaal zou kunnen accepteren zonder kwaad te worden.
De volgende dag ben ik opgestaan en er kwamen steeds 2 woordjes naar voren, “niet in de aanval,” dit is de oplossing voor mijn probleem. Toen we starten met het loskoppelen van de energetische verbindingen kwam het als een oplossing voor het afsluiten van gebeurtenissen uit mijn verleden. Dat was voor mij heel belangrijk.

Dit is de eerste stap naar mijn eigen ik.

Alle tools en handvaten die ik meekreeg om mezelf in mijn goede energie te krijgen zijn waardevol.

De uitwerking van mijn zielspassie had ik nooit gedacht dat dit zo zou kunnen.
Ik vind het een hele fijne manier om dit te realiseren, ook voor zovele andere mensen waarvoor dit heel waardevol kan zijn.
Met mijn droom stappenplan stap ik eind tweede dag naar buiten en kijk er vol passie naar uit om mijn landbouw circulatie neer te zetten op aarde.
R. W.

Mijn naam is Lana Mardaga, ik ben 27 jaar en ga mijn ervaring hier neerschrijven over “Zijn”. 
Op de beurs zelf loop ik een rondje, en ik zag Veronique in een hoek zitten en voelde mij samen met mijn vriend en dochtertje meteen aangetrokken tot haar. We praten kort en de voeling is er meteen en ik spreek verder met haar af. 
De dag dat ik bij Veronique kwam wist ik niet wat ik moest verwachten, maar zij overtuigde me dat ik weer buiten zou gaan als een herboren Lana die haar energie kan plaatsen en in haar eigen kracht zou staan. 
Op dag 1 maken we de reis doorheen mijn verleden en merkten snel dat ik meerdere blokkades heb die ik zelf nooit had kunnen indenken, die mij afstompten van mijn zijn. Zo kom ik mezelf regelmatig tegen, en zonder meer maakt ze mij duidelijk wat het “probleem” is. Ik zocht naar liefde en bevestiging die ik eigenlijk niet nodig heb, zo had ik bepaalde banden met mijn ouders niet onder controle. Ik hunkerde naar een bepaalde liefde die ik van mijn ouders niet zou kunnen ontvangen aangezien mijn voeling veel verder staat. “This makes sense” dacht ik. Dit moest ik loslaten.  
Dag 2 kom ik bij Veronique heel opgelucht aan, vandaag ga ik mijn eigen kracht terugvinden.  Terug naar de kern van MIJN zijn, alsook mijn energetische banden met mijn ouders loskoppelen. De emoties die vrijkwamen waren niet te beschrijven!  Ik voelde mij opgelucht en kon eindelijk “ademen”. Veronique was de persoon met de onvoorwaardelijke liefde die ik wél nodig had. De kern van mijn zijn heb ik dan teruggevonden en voelde mij terug herboren. 

Hier sta ik nu weer in mijn kracht, en heb intussen ook de Reiki inwijdingen gevolgd bij haar omdat ik mijn leven terug in handen heb gegrepen, en mijn horizon wil verbreden in mijn ZIJN. 

Bedankt om mijn ervaring te lezen. 
Ga terug naar de kern van je zijn en je zult zien hoe het leven je toelacht. 
Lana M.

​Veronique, toen ik jou voor het eerst zag spraken jouw ogen mij aan. Dit was geen toeval, dit was verbinding vanuit mijn hart. De ervaring in mij was heel intens, mijn zielsmissie terug naar boven te brengen.
Terug naar de bron gaan was een zuivere en pure beleving, je komt er tot de kern, wat je in jezelf hebt en bent, ik heb het zo intens ervaren mijn zielsmissie,
Dit is niet zomaar, en dit was geen toeval , jij bracht mij mijn innerlijk weten naar boven, ik ben je zo dankbaar , je liefdevolle uitstraling is een schittering en bewondering, ook je eigen kracht en volle inzet voor mij maar ook voor vele anderen.
Hartelijk Dank, Wendy

Ik ben super blij en zo dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben. Bij jou voelde ik me meteen op mijn gemak. Die tweedaagse training bij jou van mijn Oorsprong naar Zijn waren fantastisch, heel emotioneel, heel krachtig en het betekent heel veel voor mij. Door jouw hulp ben ik eindelijk in mijn kracht komen te staan. Jij hebt mij heel veel laten inzien waar ik voordien anders tegen aankeek. Jij weet heel goed wat je doet en je doet alles vanuit je hart en je ziel. jij bent zo een prachtig persoon. Bedankt voor alles Veronique en blijf zeker zo verder doen. Ik kijk er al naar uit om mijn volgende cursus bij jou te mogen volgen. Tot snel.
Warme groet, Sabine

Veronique is een stralende vrouw, die mij terug naar mijn kern bracht. Naar mijn ZIJN. Naar wie ik echt ben en voorbestemd ben om te zijn. Deze stralende vrouw heeft mij zoveel doen ZIEN, VOELEN, ACCEPTEREN. En vooral meegeven dat we,  ieder van ons, al alles in ons hebben om de reis van ons leven te maken. De weg naar onze ZIELSPASSIE. We hebben alles in ons om PUUR gelukkig te ZIJN.
Monique

Een blik een les zo magnifiek het helpen je leven op een rijtje te zetten en je gaat lichter naar huis. Je bewust worden dat je voortdurend verbonden kunt zijn alleen je moet het leren voelen  en  meenemen en toelaten
Voor mij een extra duw en trap naar mijn bewustwording van mijn eigen liefde.
Zodra je weet wat je wil zul je ook een manier vinden om dit te bereiken.
Geef niet op en ga niet voor minder je kan het.
Wees altijd jezelf toon je gemoed laat zien hoe jij je voelt laat zien jouw emoties. 
Het is geen zwakte wees niet bang om het onbekende en de toekomst geniet van het moment zelf in het nu.
Je  moet het wel zelf doen. Hoe angstig je ook bent of het voelt om jezelf lief te hebben, je hart niet op slot te zetten en jezelf te omarmen.  Door je eigen  liefde krijg jij ook de mogelijkheid  dit uit te stralen naar anderen.

Veronique helpt je ze te begrijpen en leert je het om te bouwen tot je eigen kracht
Samen bouwen aan een leuning voor je eigen trap.
Ze laat je zien waar je jezelf verliest en geeft je een duidelijk beeld. 

In mijn eigen woorden omgezet ik heb al mijn voorbije jaren mijn trap niet gepoetst maar geboend, gevaarlijk sta ik halverwege en kan niet meer vooruit, achteruit is ook geen optie dat is verleden tijd.
Nu bouw ik samen met deze prachtvrouw een leuning en leef in het nu.
Bepaal zelf of ik het kind in me loslaat , vertrouwen  kent geen angst en roets langs de leuning naar beneden glij of doe het trap voor trap op mijn eigen  tempo. 

Bedankt Veronique voor de veilige handgreep.
Mia

In antwoord op…

Ik reik U de trap aan en toon u de treden naar het doel, nu is het aan u om te springen of om op uw eigen tempo tree per tree naar beneden te gaan. Ik vertel en laat u voelen dat het veilig is onderaan de trap, waar je anders in het donker zou vallen omdat je niet wist wat er was.
Ik reik u een pad aan, aan u de keuze of je door wil gaan, ook al sta je te bibberen op het pad, voorruit is de weg, of je valt terug of je gaat de weg die ik u aanreik, aan u de keuze.
De treden zijn allemaal even glad, je bent altijd voorzichtig geweest om niet te vallen of uit te glijden, in principe heb je ze altijd zelf geboend gehad in plaats van geschrobd.
Samen hebben we ze nu ten gronde geschrobd tot in de hoekjes toe en nu is het geheel aan u of je springt of één voor één de trede afgaat.

In het eerste deel toon ik u de trap en maak samen met u de treden, ruim en schrob ze ten gronde, laat je de weg en het veilige doel voelen.
In het tweede deel verzorg ik de leuningen, waarop je kan steunen of je even aan kan vasthouden of terug aan recht trekken indien nodig.
Ik geef u aan dat het veilig is, het is aan u of je springt, trede per trede afgaat of het kind in jou vrijlaat die zich van de leuning vol plezier laat afglijden.
Veronique

IK heb je boek gelezen helemaal in een adem uit MAN MAN MAN, ben ik blij dat ik dit na je gesprek pas lees.
Er zitten boodschappen in wat ik anders niet begreep, dit moest zo zijn, Niet meer twijfelen, ervoor gaan.
Pag 145. De stilte in je eigen innerlijk huis jouw ster aan de hemel zal voor altijd een lichtpuntje zijn.
Mijn tatoeage  een witte ster  jouw ster krijgt nu een naam was de boodschap aan mijn man 
BEDANKT JIJ HEBT MIJ EEN WEG GETOOND die ik in overgave zal volgen
Vanaf nu ga ik leven niet overleven ik kan dit, zo is het, zo zal het zijn .
BEDANKT  BEDANKT BEDANKT  MIJ DEZE WEG EEN STUKJE MEE TE LATEN GAAN!
MIA

Ik ben net herbegonnen in je boek en zit in de helft,  ik lees het waarschijnlijk ook nog wel uit vandaag, maar alles op zijn tijd. Het is alsof ik weer bij je ben, wanneer mijn ogen over de bladzijden vloeien,  hoor ik je stem,  zie ik je voor me. En ik ben zo enorm trots op jou, voor de vrouw die je bent, voor alles wat je meegemaakt hebt en dit alles door Licht en Liefde. Het geeft me rust en hoop en vooral een grote glimlach. Alles komt goed.
Op het moment dat ik lees over de dag van de begrafenis 8 maart 2008 merk ik dan mijn ring “infinity” of liggende acht naar de binnenkant van mijn hand is gedraaid… ik wilde naar mijn ring kijken en moest er mijn hand voor omdraaien… ik moest naar … de binnenkant kijken.
Duidelijkheid
Ik ben dankbaar dat ik eindelijk luister, zie en voel.
Dankbaarheid.
Ik ben dankbaar voor mijn ZIJN;

Veronique, dankjewel voor alles.
Dankjewel Jeffrey om ons in éénheid te verbinden met zoveel liefde.

Monique K.

Ik heb de tijd kunnen nemen om jouw boek te lezen. Telkens opnieuw geraakt door de manier dat de dagelijkse ervaringen en belevenissen zijn beschreven.
Hoe wonderlijk om op deze manier bij je kind te kunnen zijn, met een soort lichtheid, vrolijkheid en toch realistisch, dat het niet zo maar vanzelfsprekend is om telkens nieuwe krachten te vinden om dit als een zijns-ervaring te kunnen beleven. Dat heeft me meermaals ontroerd tijdens het lezen, ook verdriet gevoeld van medeleven.
Dankjewel Walter

Je verhaal heeft me ongelooflijk geraakt. Zelden heb ik me zo betrokken gevoeld. Jeffrey, moet een heel speciaal iemand geweest zijn, ik heb ook een zoon en weet hoe diep de liefde voor je kind kan gaan, maar jullie relatie heeft toch wel iets bijzonders. Ik ben van jullie jongen gaan houden, echt waar…het bewijs dus dat Jeffrey liefde is.
Je hebt me wel aan het denken gezet Veronique, aan het denken over het leven, over ‘zijn’ en ik weet zeker dat je heel veel mensen aan het denken hebt gezet of nog zult doen.
Je woorden pakken, gaan recht naar de ziel…wat jullie hebben meegemaakt is verschrikkelijk, zoals je zegt: ‘ Het ergste wat een mens kan meemaken in zijn leven’, het verlies van je dierbaarste, maar toch loopt ‘het positief in het leven staan’ als een rode draad door je verhaal.
Uiteindelijk wil ik nog dit zeggen: ik weet zeker dat jouw woorden mij zullen helpen om meer in het leven te ‘staan’.
Marianne