Uitvaart

Uitvaartspreker, met een unieke inbreng

Vanuit ons unieke Zijn geven wij vorm en inhoud aan het afscheidsritueel van een uitvaart. Nochtans moet er zoveel gebeuren op een zo korte tijd, dat er nog weinig ruimte is voor dit uniek gegeven terwijl je wilt dat dit moment een eeuwige warmte nalaat…

Denk aan de lievelingskleur van de overledene en welke invulling je hieraan zou kunnen geven. Of denk aan dat lievelingslied waarvan de klanken als een echo blijven hangen en ook zonder woorden meereizen met de aanblik van zijn of haar foto.

De uitvaartondernemer begeleid u vanaf het overlijden tot aan de uitvaart. Ik wil u ondersteunen in het vormgeven van het afscheidsritueel, samen bepalen welke woorden, uitspraken we koppelen aan de overleden dierbare en hoe we die kunnen bekrachtigen met de juiste klanken en muziek. Het vertellen van een bijzonder levensverhaal, waarbij tekst en muziek in elkaar overvloeien als een rode draad door de dienst. We kleuren samen het leven in van uw dierbare en brengen dit net een tikkeltje anders naar voor, zodat uw familie, vrienden, genodigden uw overleden dierbare eeuwig in hun hart zullen meedragen.

Het sleutelwoord voor mij is verbinding van uw verhaal, uw herinnering, uw gevoelens, een melodie, een lied, een tekst,… uniek in klank en kleur.

U kan mij benaderen via de uitvaartondernemer of rechtstreeks.

In eenheid en verbondenheid, in liefde en respect lopen we samen deze weg.

 

 

 

 

 

 

Audio productie: Edwin Vermeulen BVGB vzw
Fotografie : Marleen Sahetapy


Webdesign by We Cre8 It